Despre noi

Firma noastra de mobila, ADOC, din judetul Arad va propune o gama variata de mobila, produsa din pal melaminat, MDF si lemn, producem la comanda mobilier pentru: case si apartamente (dormitoare, bucatarii, livinguri), mobilier comercial (spatii comerciale, farmacii, magazine), mobilier scolar (sali de clasa, biblioteci, laboratoare).

De asemenea, efectuam reparatii si reconditionare mobila si binale.

Folosindu-ne de talentul, standard-ul inalt de calitate si experienta de 15 ani, avem colaborari de succes cu multinationale si case de arhitectura si design. v

Produsele noastre de mobilier se remarca prin stil, rafinament, eleganta, confort. Sunt produse cu un design deosebit, un excelent raport calitate - pret, într-un cuvant simbolul unui ambient confortabil. Noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil, sa construiti impreuna cu noi un adevarat camin, plin de caldura si bun gust.

Si pentru ca ADOC stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari, ca putem realiza la comanda mobila visurilor dumneavoastra.